ZORG & ZEKERHEID

ZORG & ZEKERHEID

Omdat ik me erg verantwoordelijk voel voor uw hond, heb ik alles in het werk gesteld om de veiligheid voor uw hond en de zorg voor u als klant zo goed mogelijk te regelen.

 
Halsbanden DOG MEETS DOG:

Uw hond krijgt van mij bij u thuis een eigen rode halsband om met mijn telefoonnummer er aan, zodat voor andere passanten het duidelijk is dat hij / zij bij mij hoort. U hoeft dus geen halsband of riem voor de wandeling van DOG MEETS DOG klaar te leggen. Een bijkomend voordeel is dat uw eigen spullen schoon en netjes blijven.

Handdoekdroog:
Omdat we tijdens de wandeling vaak veel plezier hebben, is er een kans dat uw hond het een keer geweldig gaat vinden om te rollen in een (modder)plas of iets anders wat lekker ruikt. Legt u op de wandeldag een (hand)doek klaar, dan zorg ik ervoor dat uw hond handdoek droog bij u thuis achterblijft. Bij thuiskomst krijgt uw hond tevens wat lekkers van mij en een vers bak water.

 

Diploma Erkende Hondenuitlaatservice:
In 2011 heb ik de opleiding “Erkende Hondenuitlaatservice” gevolgd bij de Martin Gaus Academie. Deze opleiding wordt erkend door de Belangenvereniging Honden Uitlaat Services Nederland (HUS). Na het ontstaan van het fenomeen hondenuitlaatservice is HUS-Nederland opgericht: een vereniging die niet alleen de belangen van deze services behartigt, maar die zich ook inzet om de kwaliteit ervan hoog te houden.

 

Deze opleiding vul ik ieder jaar aan met kennis uit workshops en lezingen, om zo op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over het gedrag en het welzijn van onze honden.

 

EHBO:
Ik ben in het bezit van een EHBO-diploma voor honden. Dit houdt in dat ik op de hoogte ben van 
de basis informatie van de gezondheidszorg van honden, zoals kennelhoest, kreupelheden, oor- en oogontstekingen, het acuut verzorgen van (bijt)wonden, diarree/braken, gif/vergiftigingen, teken verwijderen en gevaren voor pups en jonge honden. In de auto is een EHBO-koffertje aanwezig.

 

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering:
In het Burgerlijk Wetboek is het zo geregeld dat een eigenaar zelf aansprakelijk is en blijft voor zijn hond(en) ook al staan deze tijdelijk onder toezicht van een ander. Dus ook als u uw hond meegeeft met de uitlaatservice. Het is raadzaam uw hond mee te verzekeren op de eigen WA-verzekering. Om eventuele misverstanden in de toekomst voor te zijn, heb ik een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering afgesloten.

© DOG MEETS DOG - Lisette van Doorn - Prinses Beatrixstraat 30  - 1231 XR Loosdrecht - 0614788135 - lisette@dogmeetsdog.nl

Gediplomeerde hondenuitlaatservice voor Loosdrecht en Hilversum - zuid